top of page

The Full Story

igenek és nemek – határaink erősítése 
kétnapos tréning

idin-ebrahimi-7tG5aiA7IAY-unsplash.jpg

Érzékeljük-e, hogy hol vannak a határaink? Észrevesszük-e mi jó nekünk, mi sok, mi kevés? Érezzük-e testünk jelzéseit, hogy eleget ettünk, hogy fáradtak vagyunk, hogy túl sokat dolgoztunk? Észleljük-e azt, ha a kapcsolatunkban (párkapcsolatban, szülői kapcsolatban, munkakapcsolatban) annyira alkalmazkodtunk annak céljából, hogy megtartsuk a másikat, hogy magunkat már elveszítettük? Le tudunk-e állítani másokat, le tudjuk-e állítani magunkat? Vagy lehet, hogy túl keményen és túl sok határt szabunk? Tudjuk-e, hogy milyen határtartó eszközeink vannak? Tiszták és erősek-e a nemeink? És az igeneink?

visszajelzések

Réka

“A hétvégi workshop egy kognitív, spirituális és testi síkon történő tapasztalás volt a határaim témájában. Nagyon érdekes ötvözete volt az említett síkoknak, és messze túlmutatott a 2 nap alatt tett felismerések jellege a szigorú értelemben vett határokon. Egy önmegfejtési, önmegismerési folyamat volt, csoportos közegben. 

Megtanulni azt, hogy a minket mozgató kérdések nagy részére a testünk érzetei által kaphatunk választ, csak figyelnünk és értenünk kell azt, egy örök erőforrássá válik.

A magamra szànt hétvége a saját kis tàmogató szigetem lett, ami megerősít abban, hogy engedèlyt adjak magamnak olyannak lenni, úgy dönteni, ahogy az nekem jó.

Köszönöm Dorka, Andrea, Csoporttársak!”

Csilla

“Ez volt az első csoportos workshopom, amelyre azért "mertem" jelentkezni, mert úgy éreztem, hogy a csoportvezetőkben bízhatok és a határaimról sokat megtudhatok, mégsem sérülnek majd. Ez pont így is történt! A beszélgetéseknek és feladatoknak köszönhetően jobban értem hogyan érdemes figyelni a testem-lelkem jelzéseit! Örülök, hogy jelentkeztem, és köszönöm, hogy a 2 nap ennyire jó élmény lett számomra!

Zsófi

Emlékszem, kettőt kattintottam, rátaláltam, elolvastam, hívást éreztem. Ott a helyem, ezt azonnal éreztem. Miért sejtjük, tudjuk ösztönösen, hogy mi a jó nekünk? A választ nem tudom, de engedtem, elcsábultam és nem csalatkoztam. Andrea és Dorka egy olyan feszes, tartalmas két napot szerveztek, aminek mindegy együtt töltött perce ajándék volt. Sok mindent feltártam, felismertem, tudatosítottam a saját működésemről, ami segített a céljaim, belső energia- és örömforrásaim feltárásában is. Kinyitottam magamat és próbálom ezt a résen átszűrődő fényt életben tartani, a kaput még szélesebbre tárni. Dorka megmutatta a határhúzás legelemibb formáit, szabályat, Andrea meditációi és légzésgyakorlatai egy újabb abroncsot repesztettek fel a testemben. Újjászületés élményként éltem meg a két napot, aminke élményét gondosan tárolom és nap mint nap próbálom továbbfejleszteni magamban. 

andreadorka.jpg

 

 

A kétnapos tréning alatt a határainkat vizsgáljuk több síkon. Párhuzamosan mozdítjuk meg a testet – légzéssel, jógával – és a mentális és érzelmi síkjainkat – gyakorlatokkal, meditációval, beszélgetésekkel –, hogy mélyen, zsigeri szinten tudjunk haladni a kívánt változások irányába. Így gyökeresen formálhatjuk át gondolkodásunkat, beidegződéseinket, működésünket.

a tréninget tartják:
Herner Dorka (pszichológus, coach)
Weichinger Andrea (légzésterapeuta és jógaoktató)

 

A JELENTKEZÉS FOLYAMATOS! Amint összegyűlik elég jelentkező, meghirdetjük a tanfolyam időpontját. 

jelentkezés:
herdorka kukac gmail pont com
weichingerandrea kukac googlemail pont com

andreadorka.jpg
bottom of page