top of page

Anya-lánya Lélekmozgató  

7-től 107 éves korig várok anya-lánya párosokat

(jelenleg szünetel, a hírlevélben és a FB oldalamon hírt adok róla, ha újraindul)

 

Közös élmény, kapcsolódás, mélység és emelkedettség, játék és mozgás - sok síkot érinthet egy, a lányunkkal vagy anyukánkkal eltöltött közös Lélekmozgató óra. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No jó, de mi ez?!

Szól a zene, miközben mi mozgunk úgy, ahogy jólesik, és közben néha beszélek kicsit - röviden ennyi. Kicsit átfogalmazva: a zene és a szavaim inspirálják/kísérik a szabad - tehát koreográfia nélküli - mozgásunkat. 

Mire jó? 

Pszichológusként visszatérően tapasztalom, hogy a szavak csodás ereje egy rétegen túl nem terjed, a verbalitás mint eszköz nem mindig/mindenkinek működik.  

Anyáinkkal, lányainkkal sokszor bevésődött, mélyen barázdált a kapcsolatunk, nehezen tudunk mozdítani rajta/magunkon. 

 

Kinek jó? 

Szeretettel várom, akinek vágya, hogy közelebb kerüljön egy élmény segítségével a gyerekéhez vagy az anyukájához, de az ugyanannyira örömmel látott, aki csak úgy, mindenféle cél nélkül töltene időt a lányával vagy az anyukájával, mert egyszerűen csak szeretné élvezni a kapcsolódás és/vagy a mozgás örömét. 


Egyetlen előfeltétel a betöltött 7 éves kor, hogy olyanok legyünk majd együtt, akik az egy óra alatt nagyjából ott tudjuk majd tartani a figyelmünket. Tehát jöhet mondjuk egy 7 éves lány a 28 éves anyukájával, ugyanúgy, ahogyan egy 47 éves lány a 72 éves anyukájával. 

 

A Lélekmozgató nem koreografált tánctanulás, de ez nem zárja ki, hogy aki idejár, közelebb kerül ahhoz az énjéhez, aki eleve, születésétől fogva tud úgy mozogni, ahogy jólesik a lelkének.

A Lélekmozgató nem terápia, bár ez nem zárja ki, hogy lehetnek terápiás hatásai. 
 

Hozd el a lányod vagy hozd el anyukádat! 

Jöhettek egyszer vagy járhattok akár hetente is, merthogy minden alkalommal máshogyan vagyunk, tehát minden alkalommal mást is fogunk megélni. 

Mivel a terem befogadóképessége korlátozott, előzetes bejelentkezés szükséges a dorka@herner.hu- ra írt mail formájában, adott napon 14 óráig. 

Helyszín: Budapest, I. kerület, Clark Ádám térhez közel 

Ár: 9000 ft/pár/alkalom

IMG_4576.JPG.jpg
bottom of page