top of page
Keresés

Koronavírus színező és meditáció (Lélekápolás 22.)


Töltsd le, nyomtasd ki, színezd és hallgasd!


Ugye milyen csodaszép ez a koronavírus? Legalábbis ahogy a két nagyfiam megrajzolta - köszönöm nekik ezúton is! (A kép nem másolható, sokszorosítható vagy használható föl az engedélyem nélkül.)


Készítettem a színezőhöz egy 17 perces meditációt is, amit az alábbi linket hallgathatsz, miközben színezel.





Egy meditáció olyasmi, mint a tánc vagy a szex vagy egy jó beszélgetés. Jó hagyni időt közeledni-belemenni-beengedni-összehangolódni, és utána lehetőséget arra is, hogy a saját ütememben tudjak kijönni a megváltozott tudatállapotból.


Mikor meditálni készülök, legalább 5-10 perccel előtte elkezdek elcsöndesülni, előkészítem a helyet, megkérem a családtagokat, hogy ne jöjjenek be, míg nem jövök ki. Kizárom a macskát, kutyát, legyet, lenémítom a telefonomat.

A belsőm sérülékeny, csak akkor fogom odaengedni saját magamat, ha biztonságos, háborítatlan körülményeket teremtek. 

A meditáció nagyon sokszor nem sikerül elsőre, viszont lehet tanulni és általában pár alkalom/ismétlés elég hozzá, hogy meg lehessen érezni az ízét.

A medtiáció mint eszköz nem mindenkinek válik be, de mindenki képes rá. 

Érdemes igényre szabni a meditációkat, így ezt a koronavírus színező meditációt is. Lehet, hogy így, ebben a formában nem tud hozzád szólni, például túl gyors, ezesetben le lehet állítani, figyelni a saját ritmusodra és akkor menni vele tovább, mikor neked jólesik. Érdemes úgy tekinteni rá, mint egy hullám, ami beindíthat újabb hullámokat, de nem kötelez semmire.

Érdekel, hogy mi van benned mélyen a koronavírussal kapcsolatban? 

Akkor készítsd elő a terepet, aztán a ceruzákat vagy tollakat, töltsd le a színezőt (jobb egérgomb, letöltés), nyomtasd ki és indítsd el a meditációt -


jó színezést, jó utazást! 




a meditáció zenéje: Garden Music by Kevin MacLeod

514 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page